Langer worden? Is het mogelijk, en hoe?

 In blog

Hoe word je langer?

Een vraag die menig man zich ooit heeft gesteld: Hoe word je langer? Je hoort de spannendste verhalen over lange mensen. Ze zijn succesvoller, meer in trek bij vrouwen, en hebben meer natuurlijke autoriteit. En dat hebben ze allemaal gratis gekregen. Maar, neem even een stapje terug; je woont in Nederland en je hebt te maken met de langste mensen op deze aardbol. Het valt dus allemaal vast mee hoe klein je bent. En lil’ kleine is ook best populair toch?

Langer worden door rekken, sporten of pillen

Bovenstaande kan vrij snel ontkracht worden: niet aan beginnen want het werkt niet. Rekken in de ochtend kan heerlijk zijn, maar het zal je niet langer maken. Je bent trouwens wel langer in de ochtend, komt door je wervelschijven. Helaas kan je dit effect niet de gehele dag nabootsen. Er zijn nou eenmaal geen oefeningen om te groeien. En sporten is goed voor geestelijke gesteldheid, maar ook daar zal je niet van groeien. Van pillen die beloven je langer te maken moet je helemaal wegblijven. Een grotere scam zal je niet vinden.

Waar wordt lengte door bepaald?

Genen.

Bedank je ouders maar voor die hele 1 meter 70 die je hebt gekregen, want het is voornamelijk hun schuld. Het betekent overigens niet dat wanneer je ouders lang zijn, jij ook lang moet zijn. Dat heeft iets te maken met poly genetische genen. Natuurlijk ligt het ook aan je eetgewoonten in je pubertijd en of je toen ieder weekend met 15 pillen en 40 bier op een festival stond, maar dat is a) onwaarschijnlijk en b) niet meer terug te draaien.

Is langer worden dan echt onmogelijk?

Theoretisch gezien wel, ja. Tenzij je graag naar Rusland gaat om je benen te laten breken en een half jaar in een ziekhuis ligt voor 4 centimeter extra. Maar er zijn echt wel mogelijkheden om langer te lijken. Daar hebben we een paar tips voor:

 • Kleding
  Je kan je benen langer laten lijken door de juiste kleding te gebruiken. Vraag dit aan je vriendin of Google het even, want hier weten we niet zoveel van.
 • Schoenen
  Er zijn heel veel schoenen voor mannen met een hoge hak. Dit scheelt veelal 2 centimeter. Denk aan goeie boots of Nike Air Max.
 • Houding
  Een veelal vergeten manier om langer te lijken is je houding. Puur door je schouders omhoog te houden en je hoofd naar boven, lijk je direct langer. Niet gaan rondlopen als een neanderthaler, ziet er weer zo triest uit.
 • Word lid van de Rise High Club en groei gewoon 4 centimeter!
  Een veel simpelere oplossing zijn onze zooltjes. Ze kunnen in iedere hoge(re) schoen en je hoeft er niks aan te doen. Proberen? Bestel ze dan direct. Niet goed = geld terug.
Recent Posts

Leave a Comment

JOIN THE CLUB!
Bestel nu jouw Verhogende Zolen. Nu gratis verzending en 20% korting!
BEKIJKEN