Deze beroemde mannen zijn klein (en heel succesvol.)

 In blog

Een hart onder de riem voor alle mannen die niet gigantisch groot zijn, niet boven iedere groep uittorenen en niet het voordeel hebben bij basketbal. Deze mannen zijn klein en succesvol. Lengte is dus niet altijd een formule voor succes.

1. Bruno Mars – 1.65 m

Hij is talentvol, knap en.. klein! Met zijn 1.65 is dansen alleen maar makkelijker. Go Bruno.

2. Kevin Hart – 1.58 m

Komiek Kevin wordt vaak belachelijk gemaakt vanwege z’n lengte, maar zelf lijkt hij er niet zo mee te zitten. Met een vermogen van 120 miljoen zou ik zelf ook best een paar centimeter korter durven zijn.

3. Daniel Radcliffe – 1.65 m

HARRY POTTAAAA. Deze mateloos charismatische acteur mag dan niet de grootste zijn, hij heeft wel een grootse acteercarriëre.

4. Ed Sheeran – 1.72 m

Hij scoort hit na hit ondanks zijn geringe lengte (en rode haar). Ed is een Brit in hart en nieren, en dat is terug te zien. Mateloos populair en talentvol, rise high Ed!

5. Kanye West – 1.71 m

Stijlicoon, geniaal rapper en man van Kim K: Wij zijn fan van Kanye, en hij zelf ook. Lang is ‘ie overigens niet; met 1.71 is het niet echt een lengteicoon. Gelukkig is Kim K. zelf ook maar 1.59, dus dat scheelt weer.

6. Tom Cruise – 1.70 m

Tom Cruise staat erom bekend problemen te hebben met z’n lengte, en is dan ook een groot voorstander van verhogende inlegzolen. Dat Tom problemen heeft met meer dingen dan alleen z’n lengte blijkt wel uit zijn fanatisme voor Scientology. Neemt natuurlijk niet weg dat ‘ie een fantastische filmcarriëre heeft opgebouwd.

7. Zac Efron – 1.72 m

Zac, die inmiddels bekend staat om zijn gigantisch afgetrainde lijf, lijkt misschien op het scherm langer dan hij in werkelijkheid is. De Baywatch acteur is met zijn 1.72 nét groot genoeg om over het strand te rennen. Ach, hij doet het toch maar.

8. Tom Hardy – 1.75 m

Tom Hardy is een sexsymbool. Woeste baard, goeie kop, moeilijke blik en 1 meter 75. Maarja.

Recent Posts

Leave a Comment

JOIN THE CLUB!
Bestel nu jouw Verhogende Zolen. Nu gratis verzending en 20% korting!
BEKIJKEN